top of page

Mijn aanbod

Wat bied ik jou als partner?

King of Spades biedt multi-channel marketing & communicatiediensten aan kleine en middelgrote ondernemingen. Na een korte analyse gaan we van start met het schrijven van je marketingstrategie en -plan, dat geënt is op je bedrijfsdoelstellingen. We ontdekken samen wie je bent en waarvoor je staat. Daarnaast ken ik graag je winning strategie, je doelgroep(en) en customer journeys. Daarop plak ik een straffe communicatiemix, met de correcte tone-of-voice en voor de juiste mediakanalen. Zodat jouw onderneming overal even hard schittert en je zoveel mogelijk klanten aantrekt. 

 

Samen maken we een budgetraming op en dan…ga ik voor jou aan de slag! Tijdens de uitvoering van het plan meten, evalueren en bij sturen waar nodig. Daarvoor zitten we op regelmatige tijdstippen samen. Zo blijf je altijd bij de zaak.

 

Achter de coulissen werk ik ijverig mee aan jouw groei. Samen met een uitblinker in grafisch ontwerp en een top-notch performance marketeer laten we de wereld zien wat jouw onderneming in z'n mars heeft!

Regelmatig reviewen we het hele traject en passen we aan waar gewenst. Om zo altijd even enthousiast aan het succes van jouw onderneming verder te bouwen.

Mijn aanbod: Tekst

Marketingstrategie

Leg dat denkwerk maar bij mij neer

Marketingplan

Bedenk waarmee je je onderscheidt

Multi-channel Communicatie

Word overal goed begrepen

Digital Marketing

Online first

SEO/SEA

Wie zoekt, die vindt

Copywriting en Eindredactie

Een pen met een hoek af (en niet alleen van de pen)

Social Media Management

De wereld aan je voeten

Employer Branding

Koester je mensen

Recruitment Marketing

Trek nieuwe mensen aan

Mijn aanbod: Diensten
bottom of page