Straffe samenwerkingen

Een greep uit het klantporfolio

 
QuaData Positief HR.png

QuaData

Agile Data Governance

 

Bij QuaData ben ik verantwoordelijk voor het volledige marketing & communicatieplaatje. Van strategisch plan tot uitvoering, opvolging, analyse, optimalisatie en lead gen. Samen met Sophie al vijf jaar super bezig.

BRYXX Neg RGB HR.png

BRYXX

Data & App infrastructuur

 

Bij BRYXX leid ik samen met Kristof de marketing & communicatie van A tot Z. Na het samenstellen van het plan gaan we voor de roll-out van de communicatie in België en Nederland. Wij werken al het vijf jaar enthousiast samen. 

Logo_RGB_Roze.png

iAdvise

Oracle APEX Expert

 

Ik sta Tuur van iAdvise bij met  z'n volledige marketing verhaal. Van het schrijven van het marketingplan, uitvoering en opvolging, tot analyse, optimalisatie en lead gen. We werken al vijf jaar vruchtbaarlijk samen.

logo Dukale RGB 6-4 small.jpg

Dukale Services

Placard Label Holders

 

Voor Dukale Services ben ik marketing manager, sparring partner en project manager van Walter. Dit is een geweldige scale-up ervaring met veel ruimte voor initiatief. Een mooie lange samenwerking van twee jaar inmiddels.

FS.png

Fieldside

Digitale Oplossingen

Vorig jaar kwam ik bij Fieldside aan boord om hun groepsverhaal mee op poten te zetten. Samen werken we aan een goede brand strategie. We zorgen voor een straffe employer branding, schrijven straffe content en doen leuke campagnes. 

equalminds Logo-01.png

Equalminds

Project Management

Iedere ondernemer weet dat hij een z'n Golden Circle rond moet hebben. Waarom doe je dit? Hoe pak je dit aan? Wat bied je precies aan? En hoe leg je dit allemaal coherent uit? Samen met Miranda bouw ik aan haar schitterende verhaal.

buddha.png

Nicole Allaert

Coach - Therapeut

Nicole was op zoek naar een a-typische marketing partij die haar kon helpen met het opzetten van online platform voor haar boeken en ander gelijkwaardig materiaal. Samen bouwen we dit mooie idee vanuit een boeddhistische insteek uit.

esthétique_zw.jpg

Esthétique

Schoonheid Voor Alles

Ik help Sofie inmiddels twee jaar met marketing & communicatie voor haar huidige bedrijf en zet m'n schouder mee onder haar nieuwe initiatief. Mijn werk bestaat hier vooral uit strategisch advies, concepten bedenken en copywriting. 

©2021 King of Spades