Straffe samenwerkingen

Een greep uit het klantporfolio

 
QuaData Positief HR.png

QuaData

Agile Data Governance

 

Bij QuaData ben ik verantwoordelijk voor het volledige marketing & communicatieplaatje. Van strategisch plan tot uitvoering, opvolging, analyse, optimalisatie en lead gen. Samen met Sophie al vijf jaar super bezig.

Piros_KoS.jpg

Piros

Red Hat Open Source

 

Bij Piros leid ik samen met Martijn en Hermes de marketing & communicatie van A tot Z. Na het samenstellen van het marketingplan gaan we voor de roll-out van de volledige communicatie. Wij werken sinds kort enthousiast samen. 

Logo_RGB_Roze.png

iAdvise

Oracle APEX Expert

 

Ik sta Tuur van iAdvise bij met  z'n volledige marketing verhaal. Van het schrijven van het marketingplan, uitvoering en opvolging, tot analyse, optimalisatie en lead gen. We werken al vijf jaar vruchtbaarlijk samen.

logo Dukale RGB 6-4 small.jpg

Dukale Services

Placard Label Holders

 

Voor Dukale Services ben ik marketing manager, sparring partner en project manager van Walter. Dit is een geweldige scale-up ervaring met veel ruimte voor initiatief. Een mooie lange samenwerking van twee jaar inmiddels.

Logo-baseline-color.jpg

Andy Nijs

Transformational Coach

Via mond-aan-mondreclame kwamen Andy en ik in contact. Samen schreven we zijn businessplan uit. Daarop enten we nu een marketing strategie. Het wordt een mooi plan, met een straffe communicatiemix, verdeeld over de juiste kanalen. 

equalminds Logo-01.png

Equalminds

Project Management

Iedere ondernemer weet dat hij een z'n Golden Circle rond moet hebben. Waarom doe je dit? Hoe pak je dit aan? Wat bied je precies aan? En hoe leg je dit allemaal coherent uit? Samen met Miranda bouw ik aan haar schitterende verhaal.

buddha.png

Nicole Allaert

Coach - Therapeut

Nicole was op zoek naar een a-typische marketing partij die haar kon helpen met het opzetten van online platform voor haar boeken en ander gelijkwaardig materiaal. Samen bouwen we dit mooie idee vanuit een boeddhistische insteek uit.

esthétique_zw.jpg

Esthétique

Schoonheid Voor Alles

Ik help Sofie inmiddels twee jaar met marketing & communicatie voor haar huidige bedrijf en zet m'n schouder mee onder haar nieuwe initiatief. Mijn werk bestaat hier vooral uit strategisch advies, concepten bedenken en copywriting.