top of page
Straffe samenwerkingen

Straffe samenwerkingen

Een greep uit het klantportfolio

Straffe samenwerkingen: Cliënten
QuaData

Agile Data Governance

Bij QuaData ben ik verantwoordelijk voor het volledige marketing & communicatieplaatje. Van strategisch plan tot uitvoering, optimalisatie en lead gen. Samen zijn we al acht jaar super bezig.

Piros

Red Hat Open Source

Bij Piros leid ik samen met het management de marketing & communicatie van A tot Z. Na het samenstellen van het marketingplan gaan we voor de roll-out van de volledige communicatie. Wij werken nu drie jaar samen. 

iAdvise

Low-code Oplossingen

Ik help het team van iAdvise met hun volledige marketing verhaal. Van het schrijven van het marketingplan tot uitvoering, optimalisatie en het genereren van leads. We werken al acht jaar enthousiast samen.

Equalminds

Agile Collaboration

Iedere ondernemer weet dat hij een z'n Golden Circle rond moet hebben. Maar hoe pak je dit aan? Wat bied je precies aan? En hoe leg je dit allemaal coherent uit? Samen bouwen we aan dit mooie Agile verhaal.

Pegase Travel

Luxe Touroperator

Toen de lockdowns voorbij waren en mensen weer volop begonnen te reizen, hielpen we Pegase Travel verder met het opzetten en uitwerken van een strategisch online marketing & communicatieplan. Een geslaagde missie!

Exclusive Destinations

Luxereizen op maat

Na een faillissement, een overname en corona, hielpen we Exclusive Destinations met hun strategisch marketingplan en communicatieflow. Zij wilden hun klanten snel de nieuwe luxueuze vakantietijd van hun leven bezorgen.

JuneFour

Tranversile Coaching

Via Google kwam Patrick in contact met King of Spades. Samen bouwden we stap voor stap aan het strategisch verhaal van JuneFour en zetten we alles klaar om de markt op te gaan. Houd jullie klaar, want het is de moeite!

Dukale Services

Placard Label Holders

Voor Dukale Services deed ik een volledige rebranding. Sindsdien ben ik sparring partner en ondersteun ik nog waar nodig. Dit is een geweldige scale-up ervaring met veel ruimte voor creativiteit en initiatief. Een succesverhaal!

Andy Nijs

Transformational Coach

Via via kwam Andy met mij in contact. Samen schreven we zijn businessplan uit. Daarop entten we een marketing strategie. Het werd een mooi plan, met een communicatiemix, verdeeld over de juiste kanalen. 

iChoosr

Groepsaankopen

Bij deze aanbieder van groepsaankopen begeleidde ik tijdelijk het digitale marketing team. Vanuit strategie hielp ik een internationaal team van marketeers om hun branding en online campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Veerle Allaert

Nicole Allaert Coaching

Nicole zocht een a-typische marketing partner om een platform op te zetten waar zij en haar zielsverwanten boeken en ander materiaal online konden verkopen. Samen werkten we dit idee met een boeddhistische insteek uit.

Allianz

Verzekeringen

In functie van de implementatie van een nieuw CRM-systeem bij Allianz hielp ik als meertalige copywriter met het opschonen en optimaliseren van hun documenten. Om ze daarna te integreren in het gloednieuwe platform.

bottom of page