Straffe samenwerkingen

Een greep uit het klantporfolio

 
QuaData Positief HR.png

QuaData

Agile Data Governance

 

Bij QuaData ben ik verantwoordelijk voor het volledige marketing & communicatieplaatje. Van strategisch plan tot uitvoering, opvolging, analyse, optimalisatie en lead gen. Samen zijn we al zes jaar super bezig.

Piros_KoS.jpg

Piros

Red Hat Open Source

 

Bij Piros leid ik samen met Martijn en Hermes de marketing & communicatie van A tot Z. Na het samenstellen van het marketingplan gaan we voor de roll-out van de volledige communicatie. Wij werken sinds een jaar enthousiast samen. 

Logo_RGB_Roze.png

iAdvise

Digitale Oplossingen

 

Ik help het team van iAdvise met het volledige marketing verhaal. Van het schrijven van het marketingplan, uitvoering en opvolging, tot analyse, optimalisatie en lead gen. We werken al zes jaar vruchtbaar samen.

equalminds Logo-01.png

Equalminds

Agile Collaboration

Iedere ondernemer weet dat hij een z'n Golden Circle rond moet hebben. Waarom doe je dit? Hoe pak je dit aan? Wat bied je precies aan? En hoe leg je dit allemaal coherent uit? Samen met Miranda bouw ik al drie jaar aan haar Agile verhaal.

Pegase_V_RGB.png

Pegase Travel

Luxe Touroperator

Nu de lockdowns voorbij zijn en mensen weer volle bak beginnen reizen, help ik Pegase Travel met het opzetten en uitwerken van een strategisch online marketing & communicatieplan. Helemaal mijn dada, want ik heb een echte reismicrobe!

ED.png

Exclusive Destinations

Luxereizen op maat

Na het faillissement, de overname en corona, help ik Exclusive Destinations met hun strategisch marketingplan en communicatieflow. Want zij willen weer full speed klanten de beste vakantietijd van hun leven aanbieden.

JUNE.png

JuneFour

Tranversile Coaching

Via Google kwam Patrick in contact met King of Spades. Samen bouwen we stap voor stap aan het strategisch verhaal van JuneFour en zetten we alles klaar om de markt op te gaan. Houd jullie klaar, want het wordt de moeite!

logo Dukale RGB 6-4 small.jpg

Dukale Services

Placard Label Holders

Voor Dukale Services ben ik marketing manager, sparring partner en project manager. Dit is een geweldige scale-up ervaring met veel ruimte voor creativiteit en initiatief. Een mooie lange samenwerking van inmiddels drie jaar.

Logo-baseline-color.jpg

Andy Nijs

Transformational Coach

Via mond-aan-mondreclame kwamen Andy en ik in contact. Samen schreven we zijn businessplan uit. Daarop enten we nu een marketing strategie. Het wordt een mooi plan, met een straffe communicatiemix, verdeeld over de juiste kanalen. 

Allianz.png

Allianz

Verzekeringen

Voor de implementatie van een nieuwe CRM zocht Allianz een tweetalige partner copywriter (Nederlands - Frans) om hun documenten op te schonen en in het nieuwe platform te integreren. Het was eens wat anders, super ervaring! 

buddha.png

Nicole Allaert

Coach - Therapeut

Nicole zocht een a-typische marketing partner die haar hielp met het opzetten van een platform om haar boeken en ander materiaal online te verkopen. Samen werkten we dit mooie idee uit tot een volwaardig platform met een boeddhistische insteek.

esthétique_zw.jpg

Esthétique

Schoonheid Voor Alles

Ik help Sofie inmiddels drie jaar met marketing & communicatie voor haar huidige bedrijf en zet m'n schouder mee onder haar nieuwe initiatief. Mijn werk bestaat hier vooral uit strategisch advies, concepten bedenken en copywriting.