top of page

Straffe samenwerkingen

Een greep uit het klantporfolio
Straffe samenwerkingen: Cliënten
QuaData Positief HR.png

QuaData

Agile Data Governance

 

Bij QuaData zijn we verantwoordelijk voor het volledige marketing & communicatieplaatje. Van strategisch plan tot uitvoering, opvolging, analyse, optimalisatie en lead gen. Samen zijn we al acht jaar super bezig.

Piros_KoS.jpg

Piros

Red Hat Open Source

 

Bij Piros leiden we samen met het management de marketing & communicatie van A tot Z. Na het samenstellen van het marketingplan gaan we voor de roll-out van de volledige communicatie. Wij werken sinds drie jaar enthousiast samen. 

Logo_RGB_Roze.png

iAdvise

KLow-code Oplossingen

 

We helpen het team van iAdvise met hun volledige marketing verhaal. Van het schrijven van het marketingplan, uitvoering en opvolging, tot analyse, optimalisatie en lead gen. We werken al acht jaar vruchtbaar samen.

equalminds Logo-01.png

Equalminds

Agile Collaboration

Iedere ondernemer weet dat hij een z'n Golden Circle rond moet hebben. Maar hoe pak je dit aan? Wat bied je precies aan? En hoe leg je dit allemaal coherent uit? Samen met get management bouwen we al vier jaar aan hun Agile verhaal.

Pegase_V_RGB.png

Pegase Travel

Luxe Touroperator

Toen de lockdowns voorbij waren en mensen weer volle bak begonnen te reizen, hielpen we tijdelijk Pegase Travel verder met het opzetten en uitwerken van een strategisch online marketing & communicatieplan. Een geslaagde missie!

ED.png

Exclusive Destinations

Luxereizen op maat

Na het faillissement, de overname en corona, hielpen we Exclusive Destinations met hun strategisch marketingplan en communicatieflow. Zij wilden immers weer full speed klanten de luxueuze vakantietijd van hun leven bezorgen.

Picture JF.jpg

JuneFour

Tranversile Coaching

Via Google kwam Patrick in contact met King of Spades. Samen bouwden we stap voor stap aan het strategisch verhaal van JuneFour en zetten we alles klaar om de markt op te gaan. Houd jullie klaar, want het is de moeite!

logo Dukale RGB 6-4 small.jpg

Dukale Services

Placard Label Holders

Voor Dukale Services deden we een volledige rebranding en zijn we sindsdien sparring partner en ondersteunen we waar nodig. Dit is een geweldige scale-up ervaring met veel ruimte voor creativiteit en initiatief. 

Logo-baseline-color.jpg

Andy Nijs

Transformational Coach

Via mond-aan-mondreclame kwam Andy met ons in contact. Samen schreven we zijn businessplan uit. Daarop entten we zijn marketing strategie. Het werd een mooi plan, met een straffe communicatiemix, verdeeld over de juiste kanalen. 

ichoosr.png

iChoosr

Groepsaankopen

Bij deze aanbieder van groepsaankopen begeleidden we tijdelijk het digitale marketing team. Vanuit strategie hielpen we een internationaal team van marketeers om hun branding en online campagnes naar een hoger niveau te tillen.

buddha.png

Nicole Allaert

Coach - Therapeut

Nicole zocht een a-typische marketing partner om een platform op te zetten waar zij en haar zielsverwanten boeken en ander materiaal online konden verkopen. Samen werkten we dit idee met een boeddhistische insteek uit.

Allianz.png

Allianz

Verzekeringen

In functie van de implementatie van een nieuw CRM-systeem bij Allianz hielp onze meertalige copywriter met het opschonen en optimaliseren van hun documenten. Om ze daarna te integreren in het gloednieuwe platform.

bottom of page