top of page

Over King of Spades

De King of Spades is de schoppenkoning in het kaartspel. Hij is meester in alles wat hij besluit te doen. Een schoppenkoning stijgt altijd naar de top van het door hen gekozen beroep. Het is de laatste, meest wijze en krachtige kaart in het kaartspel.

 

Hij heeft veel respect voor wijsheid, houdt van leren en is bereid alles te doen wat nodig is om succes en erkenning te bereiken. Hij is in staat de grootste organisaties te besturen. 

Een schoppenkoning is altijd ondernemend en ambitieus, zelden lui of minder overtuigend. Hoewel hij niet persé een hoge positie bereikt, bezit hij de wijsheid en zinkt hij zelden af tot nederige daden.

 

Wanneer hij naar binnen gaat, naar de spirituele rijken, kan hij met gemak de diepste geheimen doordringen.

 

King of Spades, de Meester. Daarom heb ik voor deze naam gekozen.

Ik kijk alvast uit naar een leuke samenwerking!

Ann Van den Sande

- Oprichter en zaakvoerder - 

Over mezelf: Over ons

Hebben wij een klik?

Waarden waar ik voor sta

Samen werken

Door middel van een intensieve samenwerking continue waarde kunnen toevoegen. Ondersteuning bieden en krijgen waar nodig. 

Kennis delen

Kennis en ervaring delen zodat iedereen kan groeien, als professional en als mens. Oprechte feedback geven met respect voor de medemens.

Vruchten plukken

Stap voor stap vooruit. Resultaat op lange termijn durven zien. Successen uitgelaten vieren. En zo een lange termijnrelatie uitbouwen.

Over mezelf: Diensten

Door een goede en regelmatige afstemming tussen zijn we erin geslaagd om een harmonieuze en vlotte samenwerking op te zetten. King of Spades is mee met ons verhaal en weet dit ook perfect over te brengen naar onze doelgroepen.

Nicolas De Greef - Managing Partner Equalminds

bottom of page