top of page

Mijn aanbod

Wat bied ik jou als partner?

King of Spades biedt multi-channel marketing & communicatieadvies. Na een korte analyse ga ik aan de slag met het schrijven van een strategie en een plan, dat geënt is op jouw bedrijfsdoelstellingen. Ik ontdek graag je winning strategie, buyer persona en customer journeys. Daarop bepalen we een straffe communicatiemix, met de correcte tone-of-voice en de juiste mediakanalen.

 

Samen maken een budgetraming en dan…ga ik aan de slag! Tijdens de uitvoering van het plan meten we, evalueren we en sturen we bij waar nodig. Daarvoor zitten we op regelmatige tijdstippen samen.

 

Zo werk ik achter de coulissen mee aan jouw groei. Samen met een uitblinker in grafisch werk, een topnotch web designer/developer en een taaltyphoon die de marketing‘saas’ over je campagnes en teksten gooit, laten wij aan de wereld zien wat jouw onderneming in z'n mars heeft!

Aan het einde reviewen we het hele traject en maak ik graag een vervolgplan. Om zo enthousiast verder te kunnen bouwen aan het succes van jouw onderneming.

Mijn aanbod: Tekst
Brainstorming
Office

Marketing Strategie

Laat de details maar aan mij over

Cross-channel Communicatie

Laat zien wat jou onderscheidt

Drawing on a Board
Online winkelen

Project Management

Aanpakken en doorpakken

Mac Desktop

Online Marketing

Jouw lijn in onze handen

SEO/SEA

Wie zoekt, die vindt

Open Space Office

Copywriting en Eindredactie

Een pen met een hoek af

Sociaal netwerkconcept

Social Media

De wereld aan je voeten

team Talk

Employer Branding

Koester je mensen

Mijn aanbod: Diensten
bottom of page